Καρασαλίδης: “Κάναμε το αυτονόητο,σεβόμαστε τον Ηρακλή!”

Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης είναι ένας από τους 11 πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που αποφάσισαν να μην τραβήξουν το θέμα στα άκρα και προχωρήσουν στην ενεργοποίηση ποινών για την αφαίρεση βαθμών από τους «κυανόλευκους».Ο πρώην αμυντικός του Ημίθεου μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» αναφέρθηκε στην απόφαση του ιδίου και των υπολοίπων 11 ποδοσφαιριστών να «βάλουν πλάτη» στην προσπάθεια του Ηρακλή, από συναισθηματικής και επαγγελματικής οπτικής.

 

«Εδώ και χρόνια εμείς προσπαθούμε να βάλουμε πλάτη όσο μπορούμε για τον Ηρακλή.  Είναι μια ιστορική ομάδα που αξίζει τον σεβασμό όλων μας. Από τη στιγμή που από αυτή την πλευρά μπορούσαμε εμείς να βοηθήσουμε να βρεθεί μια λύση, νομίζω ότι κάναμε κάτι που θα έκανε πιστεύω ο οποιοσδήποτε στη θέση μας. Όλοι θέλουμε να βρει ο Ηρακλής το δρόμο του. Το ευχόμαστε. Από τη στιγμή που μπορούμε να κάνουμε εμείς λίγο ακόμη υπομονή, πιστεύω κάναμε το αυτονόητο»

«Υπάρχει και το συναίσθημα»

Όσον αφορά στο γεγονός πως έχουν λαμβάνειν αρκετά χρήματα και πως έχει περάσει χρόνος από τότε που θα έπρεπε να είχαν πληρωθεί τα ποσά αυτά στους ποδοσφαιριστές, ο Καρασαλίδης έδωσε και την άλλη… όψη του νομίσματος: «Το επαγγελματικό είναι το ένα κομμάτι που αφορά στα χρήματα.Υπάρχει όμως και το συναισθηματικό. Το πως νιώθεις και δένεσαι με μια ομάδα είναι κάτι άλλο. Εμείς αγωνιστήκαμε και δεθήκαμε με αυτή την ομάδα, περάσαμε πολύ όμορφα σ’ αυτή την ομάδα και μπορώ να πω ότι δώσαμε ότι είχαμε στην ομάδα.Για το επαγγελματικό-οικονομικό νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Ας ευχηθούμε να έχει μια καλή κατάληξη η υπόθεση και για τις δύο πλευρές» κατέληξε.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s