Δρακόπουλος και Μέξας για την επιστροφή στην Α1!

Ο διοικητικός ηγέτης Θεόδωρος Δρακόπουλος και ο προπονητής Κώστας Μέξας φιλοξενήθηκαν στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκαν στη μεγάλη επιτυχία της επιστροφής των «κυανολεύκων» στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Δρακόπουλος τόνισε πως οι «κυανόλευκοι» έχουν όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσουν και στο μεγάλο σαλόνι του ελληνικού μπάσκετ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην ποδοσφαιρική ομάδα αναδεικνύοντας τη λύση του ΑΦΜ της ΠΑΕ του Ρέμου.

 

Ο Θ.Δρακόπουλος σχετικά με την συνεργασία του με τον Μέξα ανέφερε: «Έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο. Αν δεν έχει κάποια προσφορά από το… NBA, θα μείνει.Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Να δούμε πώς θα οργανώσουμε το μπάτζετ μας. Μου αρέσει το σκεπτικό του κόουτς και γι’ αυτό ευτυχισμένος από τη συνεργασία μας. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Είναι η πρώτη σεζόν μετά από χρόνια που ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε τόσο νωρίς».

Όσον αφορά την ομάδα ποδοσφαίρου: «Δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να παίξει με κάποιο άλλο ΑΦΜ. Με 5-6 εκ. χρέη είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς τις άλλες ομάδες και να φτάσεις στον στόχο της ανόδου στην Α’ Εθνική. Υπάρχει μια λύση που μπορεί να φαντάζει μακρινή για όλους. Το να κυνηγήσει την άνοδο στην Α’ Εθνική μέσω του ΑΦΜ της ΠΑΕ του Ρέμου, επειδή μας έριξαν άδικα παράνομα. Να κάνει μια αγωγή, να διεκδικήσει οικονομική αποζημίωση και να απαιτήσει να παίξει ο Ηρακλής στην Α’ Εθνική»

Από την πλευρά του ο προπονητής Κώστας Μέξας σημείωσε: «Μετά από οκτώ χρόνια ο μπασκετικός Ηρακλής επιστρέφει εκεί που ανήκει.Ο Ηρακλής έχει βαριά φανέλα. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έδωσαν χαρά στον κόσμο, σε δύσκολες περιόδους για τον σύλλογο. Φάνηκε η δίψα του κόσμου την Τετάρτη (22/5) στο Ιβανώφειο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον κόσμο, να τον κρατήσουμε ζεστό για να πάμε μπροστά τα επόμενα χρόνια και να πετύχουμε.Βρίσκουμε κώδικες επικοινωνίας με τον πρόεδρο με στόχο να κάνουμε συνεχή βήματα προς τα μπροστά».

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s